Kieliasetukset
Finnish English
Tuoteryhmät
Kustantajat
Pikahaku
 
Taso:


Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote.
Tarkennettu haku
Ostoskorisi on tyhjä
Näytä ostoskoriKassalle
Asiakkaille
Tietosuoja Tietosuoja

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä: Oriento Solutions Oy, Lyhdekatu 3B5, 40740 Jyväskylä.

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö: Pasi Lehtimäki, Oriento Solutions Oy, puh. 050 441 8551.

3. Rekisterin nimi: FinnBand Nuottimyynti -verkkokaupan asiakastietorekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus: Asiakassuhteen hoito, mainospostitus tämän hyväksyneille, asiakasprofiilin tutkiminen liiketoiminnan kehittämiseksi. Edellä oleva voi tapahtua sekä Oriento Solutions Oy:n että verkkokaupassa mukana olevien kustantajien toimesta.

5. Rekisterin tietosisältö: Henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yrityksen nimi ja ALV numero (yritysasiakkaat), tilatut tuotteet ja niiden laskutus- ja maksutiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet: Henkilötiedot ovat asiakkaan verkkokaupassa rekisteröityessään tai tilauksia tehdessään antamia tietoja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle: Tietoja luovutetaan säännöllisesti verkkokaupan kustantajille kohdan 4. käyttötarkoituksiin. Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta muille ulkopuolisille tahoille. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaistahoille tai perintää hoitaville yhteistyökumppaneillemme, jos asiakkaan havaitaan rikkoneen toimitusehtojamme.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet:

A. Manuaalinen aineisto: Ei ole.

B. ATK:lle talletetut tiedot: verkkokauppasovelluksen tietokanta.

9. Tarkastusoikeus:

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Kaikki rekisterissä olevat tiedot ovat henkilön nähtävissä ja muokattavissa FinnBand Nuottimyynti-verkkokaupassa kohdassa "Omat tilini" (vaatii sisäänkirjautumisen omilla käyttäjätunnuksilla). Käyttäjällä on myös oikeus poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

Asiakasrekisteriin pääsevät Oriento Solutions Oy:n henkilökunnan ne jäsenet, joilla on ylläpitäjän käyttäjätunnukset FinnBand nuottimyynnin verkkokauppapalveluun. Pääsy ylläpitoon on suojattu tunnuksen ja salasanan avulla. Vain kustantajien verkkokauppaa hoitava(t) vastuuhenkilö(t) voivat katsella luovutettuja henkilötietoja.
 

Jatka